Havanezer kennel Los Guapas

Subtitle

Ons gezin

Over ons

Hallo, 


Ik ben Jacqueline en mijn gezin bestaat uit mijn man, mij en twee kinderen.

Twee jongens Norby en Mello.

Ook hebben we 8 havanezertjes, 

Yuna, Chanel, Chloƫ, Funny, Sjors, Ayka , Kensi en Raisa

Wij zijn ook de trotse eigenaar van Fleur (onze koningspoedel).

O ja we hebben ook nog blub en blob onze 2 vissen. En natuurlijk moeten we onze Sunny niet vergeten onze Zonneparkiet.

Als je dit leest zul je wel begrijpen wat mijn passie is "honden". Zowel thuis als in mijn werk. Ik heb namelijk een trimsalon aan huis.

Geschiedenis

Toen Lau en ik zo'n 25 jaar geleden zijn gaan samen wonen zijn we begonnen met een Bobtail (Dempsey). Ik werkte in een kennel en hondenpension waar we onze tweede Bobtail gevonden hebben (Ranko) Een herplaatsinghond die al naar een 4 de baasje op zoek was. Al gauw waren het samen de beste maatjes. Dempsey heeft alle gehoorzaamheidscursussen doorlopen en luisterde perfect.

 

Ranko kon veel energie kwijt in zijn behendigheid. Ze misten alleen de show kwaliteiten, dus zijn we op zoek gegaan naar een kleiner gezinslid. Dit is een havanezer reutje (Speedy) geworden. Speedy heeft veel shows doorlopen en won de ene naar de andere show. Nederlands kampioenschap en zelfs het Wereldkampioenschap haalde hij op zijn sokken. Daar moest natuurlijk ook een havanezer teefje bij, deze hebben we gevonden in Zweden.( Onze Missy) Dit is dan ook de moeder,oma en overgroot oma geworden van al onze havanezertjes. Ondertussen zijn er al 4 generatie havanezertjes bij ons geboren. En volgend jaar hopen we de 5 de generatie te verwelkomen.

 

Helaas hebben we inmiddels afscheid moeten nemen van Dempsey, Ranko, Speedy, Missy , Charo, Onassis, Vaya, Izie ,Fay, Jigglypuff en onlangs Naran. Helaas is een hondenleven veel te kort, maar ze geven mooie herinneringen en die vergeten we nooit. Je kunt ze bekijken in Memoriam.